Brownie

Onvoorstelbaar maar binnen een maand nadat we afscheid van Gijsje hadden genomen moesten we ook afscheid nemen van Pebbles (klik deze link voor een uitgebreider verhaal). Wederom op zoek naar een nieuw groepsgenootje, de voorkeur ging uit naar een Franse Hangoor of een Vlaamse reus. Brownie hebben we uit Brabant gehaald en is een Havanna bruine Franse Hangoor voedster.

Brownie was nog jong en wat angstig toen ze bij ons kwam. Ze heeft eerst een tijdje in de schuur, in een noodren, gezeten. Toen ze wat gewend en tot rust gekomen is, hebben we haar in een draadkooi in het nachthok van de rest geplaatst. Zo konden ze alvast kennismaken. Al snel ben Brownie wat zekerder te worden en hebben we een noodren naast de grote ren gemaakt. Zodoende kreeg Brownie wat meer ruimte om te leven en kon de groep en Brownie elkaar toch zien en ruiken.

brownie01

Toen Brownie 16 weken was hebben we haar op neutraal terrein gekoppeld aan de rest van de groep (Binkie en Baloo). Ook dat ging toen goed en al snel werd Brownie opgenomen en maakt ze nu deel uit van de groep. Samen zitten ze nu in de grote ren.