Pip

Nadat de groepskoppeling geslaagd leek kwam daar na een week toch verandering in. Binkie werd door Banjer niet gedoogd tijdens het eten. Daarop hebben we, na veel plussen en minnen, besloten om de groep toch maar bij elkaar te laten. Resultaat: Binkie zat weer zonder partner.

Met een paar dagen werd het ook wel duidelijk dat Binkie hier wel echt behoefte aan had. We zijn dus op zoek gegaan naar een dame op leeftijd. Zoekende op internet kwam ik in contact met BunnyBin. Zij hebben een website met een onderdeel “Senioren”. Als snel kregen we te horen dat opvangcentrum K’nijn & Ko uit Bavel wellicht twee kanshebbers hadden zitten. Op 30 maart 2018 reden we dus naar Bavel.

De advertentie van Wende zoals die destijds op internet te vinden was
De advertentie van Wende zoals die destijds op internet te vinden was

De koppeling met Binkie verliep voorspoediger met Wende (nu hernoemd naar Pip) dan met het andere konijntje, een Pooltje. Zij was zo angstig dat ze bijna tegen de wanden op vloog.

Pip is mee naar huis gegaan, samen met wat medicatie tegen vechtmijt, want daar had ze nog last van. Dat was ook de reden dat ze nog niet plaatsbaar was. Gelukkig mocht ze alvast mee. Sindsdien zijn Binkie en Pip onafscheidelijk van elkaar. Binkie heeft Pip geleerd om voor een groot deel van haar angst af te komen. Het is nu minder spannend om ook af en toe eens los in de tuin te lopen. Samen mogen ze hier oud worden …

Samen genieten van de oude dag ...
Samen genieten van de oude dag …