Beginnen met erfgoed

‘Beginnen met erfgoed’ is een podcast – een reeks korte radio-documentaires – waarin ervaringsdeskundigen uitleggen hoe je de handen uit de mouwen steekt voor tradities, erfgoed en kunst. Want tradities, erfgoed en kunst moeten we niet alleen documenteren en bewaren, we moeten ze ook in leven houden. Daarom vertellen mensen met ervaring wat je nodig hebt om te starten, wat het kost, wat de valkuilen zijn en waarom het ook jouw passie kan worden.


De antwoorden op de vraag ‘hoe begin je er aan?’ zijn persoonsgebonden en nooit volledig en definitief. Daarom komen diverse deskundigen aan het woord over het zelfde onderwerp. Ze delen elk vanuit hun eigen ervaring tips en trucs. Aan de luisteraar om met de voor hem passende puzzelstukken aan de slag te gaan.
(Tekst overgenomen van de website beginnen met erfgoed)

In een deel van deze podcasts wordt aandacht besteed aan ‘neerhofdieren’. Een deel daarvan valt binnen ons interessegebied van kleindieren. Hieronder een selectie naar afleveringen van podcasts die over konijnen gaan.

Konijnen fokken

Konijnen houden

Konijnen houden
Helaas blijkt deze video niet in te sluiten op onze website. Klik op de afbeelding om de podcast op YouTube te beluisteren.

Cover Podcast beginnen met erfgoed

Konijnen jureren

Gerelateerde berichten