Knabber-Max van Kasper Faunafood

Afgelopen januari heb ik de Noordshow in Hardenberg voor een aantal dagen bezocht. Naast een indrukwekkend aantal konijnenrassen stonden er ook meerdere stands met producten voor de diergroepen konijnen, cavia’s, kleine knagers en duiven. Helaas waren de hoenders en watervogels afwezig vanwege de heersende vogelgriep.

Er waren meerdere voerfabrikanten aanwezig, waaronder Garvo en Kasper Faunafood. Laatstgenoemde introduceerde een nieuw product. Alle bezoekers aan de stand kregen een zogenaamde Knabber-Max mee naar huis, dus ook ondergetekende.

Ik vond het product er, zeker op het eerste zicht, goed uitzien. Mijn konijnen begonnen er direct van te eten en het bevat veel ruwvezel. Vlak daarna heb ik bij mijn leverancier navraag gedaan, maar er was nog niet bekend wanneer de Knabber-Max leverbaar zou zijn. Ook op de website van Kasper kon ik het product niet terug vinden.

Vandaag kwam ik, al lezend in Kleindier Magazine de eerste reclame tegen. Ook op de website van Kasper kwam ik nu de Knabber-Max tegen. Binnenkort maar eens opnieuw informeren of het al leverbaar is.

Reclame in KleindierMagazine (maart 2023)