Textbook of Rabbit Medicine

Cover Textbook of Rabbit Medicine

Al een tijdje speur ik regelmatig websites af naar boeken die ik graag in mijn bezit zou willen hebben. Zo ook het boek “Textbook of Rabbit Medicine”. Voornamelijk omdat het de laatste inzichten geeft en het de laatste informatie bevat op het gebied van gezondheid en medicatie voor konijnen.

De reden waarom ik het boek nog steeds niet aangeschaft had heeft alles te maken met de prijs. Op diverse websites schommelt deze tussen de 90 en 120 euro.

Tot ik, afgelopen week, toevallig op de Duitse website van Amazon terecht kwam en daar een prijs zag staan van €25. Na nogmaals gecontroleerd te hebben of dit echt klopte, heb ik geen moment meer getwijfeld.

Inmiddels is het boek binnen. Ik verwachtte zelfs nog dat het een tweedehands exemplaar zou zijn, maar zelfs dat was niet het geval. Vandaag nog eens dezelfde website bezocht en daar stond de bekende prijs weer. Geluk of niet, ik ben blij dat ik niet getwijfeld heb.

Gerelateerde berichten